Spår/hållplats saknas i resultpage

Hejsan! Har kikat på api'et för Skånetrafiken och vad jag kan se kan man inte se någon information för spår/hållplats i Resultpage-anropet. Missar jag något eller finns det annat sätt att ta reda på varifrån ett tåg exempelvis avgår ifrån?

Kommentarer

• Hej Viktor,
    Trafilkab ansvarar inte för information eller rättelser för Skånetrafiken APIer.
    Var god vänd dig till Skånetrafiken på http://labs.skanetrafiken.se/

Mvh, Åke

• Hej och tack för snabbt svar!
    Jo, kikade där först men finns inga kontaktuppgifter vad jag kan hitta men får väl dra iväg ett mail till någon generell adress och hoppas att det hittar fram tillslut 😀

Tack igen!

Mvh
    Viktor