Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sortering av API

Hejsan,
Jag jobbar som teknik- och drivmedelsstrateg på Luleå Lokaltrafik och har behovet att i ett projekt jag arbetar med delge en leverantör API:et för Norrbotten. Vi exporterar vår tidtabell och hållplatser till er via en rebusfil och om jag inte missminner mig så sorteras vi in under LTN Norrbottens tidtabell.

Eftersom ingen hos oss eller LTN arbetar direkt med trafiklab så undrar jag om det går att sortera ut LLT:s hållplatser från Länstrafikens?

MvH

Andreas Holmberg
Teknik- och drivmedelsstrateg Luleå Lokaltrafik AB.
Andreas Holmberg

Kommentarer

  • Hej Andreas!

    Jag kikade snabbt på de data vi har från Norbotten och det verkar inte finnas några självklara sätt att filtrera ut just Luleå Lokaltrafiks turer eller hållplatser. Vanligtvis skulle vi tipsa om agencies.txt samt attribution.txt, som kopplas till linjer respektive turer. Alternativt kan ni kanske filtrera på de linjer som ni vet ni bedriver, men som sagt verkar det inte vara någon lösning som är rakt fram. Nu är jag inte 100% insatt i er organisationsstruktur, men om Luleå Lokaltrafik utför trafik åt LTN Norrbotten kan de kanske lägga upp er som trafikutövare i den data som LTN Norrbotten skickar till oss?

    Hälsningar,
    Bert


    Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.