SOMARTID FÖR HELVETE!!!

Genom att tiderna i appen "res i Sthlm" inte är uppdaterade för sommartid så vissa hållpunkter blivit saboterade!!

Kommentarer

• Hej Chandan!
    Du bör komma ihåg att appen "res i Sthlm" är utvecklad av en privatperson på sin fritid, och han låter dig använda den om du vill helt gratis, utan reklamintäkter eller stöd från SL.
    Jag förstår att du kan vara frustrerad, men du bör vara betydligt mer ödmjuk i din feedback.

Felet du beskriver kan bero på fel data från SL, Trafiklab, fel i "res i Sthlm"-appen med backend eller på grund av fel eller fel inställningar i din telefon.

Beskriv därför felet lite mer utförligt, med exempel när det blir fel. Skriv även telefon-och OS-version och kontrollera vad du har tid och tidzon inställt på i din telefon så att felet går att analysera och återskapa problemet.

Med vänlig hälsning
    Lars