Slut på anrop

Hej
Har precis börjat leka med ert API för realtidsdata.
Efter att jag pusslat ihop en sträng till APIt och dekonstruera modeller av Jsondata har jag slut på anrop per månad, "problem with request: To many requests per month" felmeddelande 1007 .

Har jag verkligen lyckats göra slut på 10000 anrop??

Kommentarer

• Hej Tobias!

När jag kollar på din API-statistik så har du gjort 11 416 anrop den 27/07. Så det verkar stämma.

Om du behöver mera request skulle du kunna söka nivå uppgradering till silver.

Med vänliga hälsningar
    Daniel

Team Trafiklab
  • hmm man ska vara försiktigare med While-loopar alltså.
    Tänkte polla var 5e minut men det gick tydligen åt pipsvängen.

• Ja, det är enkelt att råka göra en loop som skickar iväg några tusen request. Hänt mig med när jag använt mig utav googles apier.

//Daniel