SLs reseplanerare timeout

Nästan alla queries mot SL's reseplanerare svarar med det här:

<html>
<body>
<h1>504 Gateway Time-out</h1>
The server didn't respond in time.

</body>
</html>

Ibland går det att skicka samma request igen och då få ett svar. Kan ni titta på varför det händer?

Kommentarer

• Tack för rapporten Alexander!
    Vi skickar vidare detta till SL:s tekniker och ser om de kan komma fram till vad det är.

(SL genomför just nu även egna lasttester för att försöka identifiera vad som kan förbättras i de underliggande systemen.)

/ Lars