SL Trafikläget (trafiken just nu) verkar inte längre uppdateras

Informationen i anrop för trafikläget (trafiken just nu) stämmer inte längre överens med vad som visas på http://www.sl.se. Tex. så finns ingen information om den pågående strejken med då API:t anropas.

Detta anrop visar inte längre korrekt information:
https://api.trafiklab.se/sl/trafikenjustnu/1444...

Om man tittar på header-fältet "Last-Modified" i svaret så verkar det som om informationen senast uppdaterades den 2013-06-14.

Kommentarer

• Det var ett automatiskt jobb som hade stannat av okänd anledning. Det ska nu fungera som vanligt igen.