Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

SL Resplanerare olika format på Departure time beroende på anrop (konstigt)

Hej!

Detta anrop med Timesel=arrive

https://api.trafiklab.se/sl/reseplanerare.json?...

ger detta som departure time i svaret (JSON):

"DepartureTime": {
"@type": "EXACT",
"#text": "17:58"
},

medans detta med Timesel=depart:

https://api.trafiklab.se/sl/reseplanerare.json?...

ibland ger:

"DepartureTime": "19:28"

men inte alltid, det verkar vara lite slump. Det är svårt att bygga system på API-svar som är slumpartat formaterade :P

finns det någon logik i detta som jag kan använda mig av för att veta hur vi ska parsa svaret, eller är det en bugg?

Kommentarer

  • Hej!

    Tack för informationen. Vi ska undersöka detta.

    /Martin

    Team Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.