SL Reseplaneraren

Hej! Jag undrar om ni håller på och trixar med erat API?

Vår sökning fungerar inte just nu på www.barnvaktsformedlingen.se/sok-barnvakt/

Kommentarer

• Vi har inga kända störningar just nu.
    Vad gör ni för anrop och vad får ni för respons?

• Det fungerar nu igen! Tror det berodde på att ni la ner er test server eller liknande och kör nu på skarp nyckel.

• Ni bör så klart inte köra er produktion mot vår testserver, då den kan gå upp och ner.

På fredag kommer vi att koppla om, så att api.trafiklab.se går mot vår nya produktionsmiljö.

• Okej! Det blir perfekt!