SL Reseplaneraren returnerar inte jSON

Jag har felsökt våran app och märkte nu att: https://api.trafiklab.se/sl/reseplanerare inte längre returnerar jSON som beskrivs vara default.

Har testat default samt med suffix och Accept header men får bara tillbaka XML. Detta har fungerar felfritt innan.

Kommentarer

• Stryk det, default utan .json och Accept header verkar fungera nu.
    Men fortfarande inte .json.

• Hej Nicholas!
    Just nu har vi problem med API:erna och arbetar på att lösa detta.
    JSON och XML-formaten har blandats ihop.
    Suffixet .json ger XML och .xml ger JSON som det ser ut just nu.
    Naturligtvis arbetar vi på att lösa detta så fort så möjligt.

Mvh
    Lars Löfquist

• Tack för infon, önskar att den var lättare att få dock.
    En twitter, nyhet eller liknande hade ju varit bra.

• Hej!
    Nu skall det vara återställt och fungera igen.
    Jag tar med mig det och ska arbeta på att få ut informationen nu.

Twitter ska vi förberedda så att fler personer kan skicka ut.
    Jag la även ut en alert på trafiklab.se's första sida så fort det blev känt.