SL Reseplanerare returnerar inte XML för realtime=true

Hej,

jag håller på att testa att använda realtid vid sökning av resor, d.v.s. använda reallime parameter vid anrop till api.sl.se/api2/TravelplannerV2/trip.xml

Om jag däremot gör ett anrop till api.sl.se/api2/TravelplannerV2/trip.json istället, då returneras både rtDate & rtTime.

Tanken är väl att båda två anropen ska returnera samma data, fast i olika format?

hälsningar

Kommentarer

• Hej,

Det stämmer att både xml och json ska returnera samma data.
    Jag har kollat ett par exempelsökningar och ser att rtDate och rtTime returneras både för xml och json såsom det ska.
    Har du någon exempelsökning som påvisar felet?

Jag har bifogat en bild på en resesök med xml och rtDate/rtTime.

//Daniel A

Bifogad fil:

• Hej,

jag ska återkomma med lite loggar kring detta. Ska dubbelkolla så att jag inte sett fel.

hälsningar
    Johan