SL Reseplanerare, ny version?

Hej, under dokumentationen för SL Reseplanerare står följande.

"Inom en snar framtid (datum ej satt än) kommer en ny version av Reseplaneraren och..."

Min fråga är om det finns någon uppskattning på när detta kommer ske? Ska vi implementera stöd för det som finns idag, eller ska vi vänta till det nya kommer? Kommer den nya vara kompatibel med den nuvarande?

Kommentarer

• Hej Johan.
    Tyvärr har det nya reseplanerar API:et blivit kraftigt försenat då vi har haft problem med att säkerställa flödet av realtidsdata till reseplaneraren. Vår förhoppning är att ha en betaversion ute före midsommar.
    Reseplanerarens nuvarande API kommer att finnas kvar under en övergångsperiod, än så länge oklart exakt hur länge.
    Vad jag kan säga är att det nya API:et kommer att vara snarlikt det som västtrafik använder sig av och vill man kika på deras dokumentation står den att finna här:

http://labs.vasttrafik.se/Nyheter/Ny-dokumentat...

• Hej, tack för uppdatering.