Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

SL reseplanerare, fel encoding

Svaret från SL:s reseplanerare innehåller felaktig encoding-information. För XML så är "Content-Type" (HTTP response header) satt till UTF-8 medan XML-deklarationen (högst upp i svaret) säger att det är ISO-8859-1. För JSON så är "Content-Type" satt till ISO-8859-1. I båda fallen verkar den skickade data var UTF-8 kodad.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.