SL Reseplanerare 2 svarar med "proxy error"

Hej!

SL Reseplanerare 2 svarar ibland (kanske några gånger i timmen) med följande xml (enbart nedanstående, inget mer) när man gör ett resesökningsanrop.

<Error><StatusCode>1008</StatusCode><Message>Proxy error</Message></Error>

Om man ögonblicket senare testar att göra om exakt samma anrop så fungerar det som förväntat.

Exempel på ett anrop där detta har inträffat är:
http://api.sl.se/api2/TravelplannerV2/trip.xml?...

Problemet har funnits både innan och efter servicefönstret 22/3 kl. 00:00-03:00.

Kommentarer

• Hej,

När detta svar ges så har api.sl.se problem med att anropa bakomliggande tjänst. Som du märkt så får man oftast svar direkt efteråt. Så tills vidare så rekommenderas det att du anropar 1ggr igen om felet uppstår.
    Jag ska kolla vidare efter en lösning på felet.

//Daniel A