SL Reseplanerare 2, resa kan ej beräknas med realtid

Hej,

Om jag ställer frågan nedan med realtime satt till true får jag följande svar:

H207, Tyvärr kan din resa inte beräknas.

Med realtime satt till false kan resan beräknas och ett korrekt resultat ges.

Är detta en bugg eller förväntat?

Med realtid

http://api.sl.se/api2/TravelplannerV2/trip.json...

Utan realtid.

http://api.sl.se/api2/TravelplannerV2/trip.json...

Kommentarer

• Hej Johan,
    Vi kan inte återskapa felet. Har du fortfarande något problem med detta?

Med vänlig hälsning
    Sabina

• Igår när jag hade problem gick det bra att söka på andra tider som då gav ett resultat med realtime flaggan satt till true.

Eftersom det har med realtid att göra kanske det är någon datakälla internt hos er som resulterar i ett fel som gör att hela resultatet flaggas med ett fel?

I med realtid så finns troligtvis inte tiderna från igår kvar längre så felet med just den här resan går nog inte att återskapa nu.

Problemet kan säkert återkomma igen men det är inte helt lätt att fånga från min sida då det lätt kan misstolkas som ett generellt fel.

• Man får ibland samma felkod H207 med följande sökning om "unsharp" är satt till 1, men inte om "unsharp" är satt till 0. Verkar vara ett intermittent problem.

https://api.sl.se/api2/TravelplannerV2/trip.jso...