SL Realtidstavla

Hej!

Det är så här att ett av sjukhusen i Stockholm önskar få upp en Realtidstavla för busshållsplats och vi undrar om det finns någon gratis API då vi inte har budget för att bygga realtidstavlan?

Har ni någon information om var vi kan plocka en gratis API för detta eller om det finns en färdig realtidstavla som vi kan ta del av?

Kommentarer

• Hej Serkan,
    För en avgångstavla i Stockholm kan ni använda er av SL Realtidsinformation 4 som är gratis.

Vi har tyvärr ingen referensimplementation för avgångstavlor, men det finns säkerligen massa open source exempel ute. Jag vet att flera trafiklabanvändare bygg magic mirrors med avgångsinformation. Ni kanske kan utgå från det?