SL Realtidsinformation fungerar inte alls/fungerar dåligt

Hej, Vi får nu ofta statuscode 5324 när vi använder SL Realtidsinfo 4 - http://api.sl.se/api2/realtimedeparturesv4.json?

StatusCode": 5324,
"Message": "Could not retrive information for buses, trains, trams or metro.",
"ExecutionTime": 1723,
"ResponseData": {
"LatestUpdate": "2021-03-05T15:19:12",

Vilket då innebär att -
Kunde varken hämta information från TPI (tunnelbanan) eller DPS (övriga trafikslag) p.g.a. inaktuell DPS-data. Detta uppstår om DPS-datan är äldre än 2 minuter vid svarstillfället.

Så bra om ni kan undersöka detta vidare...?