Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

SL realtidsinformation 4, Deviations

Hej, hade varit intressant att veta vad de finns för olika värden på "Consequence" under "Deviations"? Vet att de finns INFO och CANCELLED men kommer avvikelser som förseningar osv upp?

En annan sak jag undrar är hur "ImportanceLevel" beräknas? Läste i en annan tråd att de beräknas på hur många som drabbas och under hur länge. Däremot va ImportanceLevel på ett inställt tåg från t-centralen 0 medan ImportanceLevel på info-texten till pendeltåg mot Uppsala ligger på 5. Kanske missar nåt men de känns lite skumt.

Hälsningar,
Gustaf

Kommentarer

  • Hej! Håller med Gustaf! Vill också gärna veta vilka Consequence som är möjliga (står ej i specen). Hade varit trevligt med en status för DELAYED också, men det verkar inte komma en sådan Consequence.

    Har också tänkt på att nivån för ImportanceLevel inte är konsekvent. Inställda tåg måste ju drabba alla som tänkt åka med tåget och borde ha ett ganska högt värde, nu är det 0. Texten om t.ex. trasiga hissar och info om Arlanda och Uppsala borde ha ett lägre värde än 5, åtminstone lägre än ett inställt tåg.

    mvh
    /Hazze
  • Jag är också intresserad av att kunna tolka avvikelser.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.