SL Realtidsinformation 4 ar nere

http://status.trafiklab.se/2412460

{"StatusCode":5322,"Message":"Could not retrive information for buses, trains, trams or metro.","ExecutionTime":312,"ResponseData":{"LatestUpdate":"0001-01-01T00:00:00","DataAge":0,"Metros":[],"Buses":[],"Trains":[],"Trams":[],"Ships":[],"StopPointDeviations":[]}}

Erik

Kommentarer

• Hej Erik,

Vi har kontaktat SL för att se när detta kommer lösa sig, samt för att se hur detta kan undvikas i framtiden.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Vanligtvis rätt skakigt API men det har varit nere i över en vecka nu! http://status.trafiklab.se/2412460/2023/08
    Kan ju vara klädsamt att höja lite fler flaggor.

Gustav
  • Mycket olyckligt att tjänsten är nere och att det tar så lång tid att åtgärda.
    Anders
  • Hörd av mig till SL samtidigt som detta, och de svarade att de inte tar något ansvar för detta... Lite konstigt. Bra att veta vem som har ansvaret då egentligen, men lutar åt att lägga ned min app just nu (SL realtid widget)... Blir ju inget bra om man inte har fungerande API 😉

Cheers
    Erik
  • Hej Anders, Erik!

Vi med tycker att det är väldigt synd att störningen pågår så långt.

Är Resrobot stolptidtabeller ett alternativ för er? Genom Resrobot stolptidtabeller får du avgångar från hållplatser i hela Sverige, dock är det annorlunda hållplats-id:er. Realtidsinformation finns för SL, Västtrafik och tåg. Just nu finns det ingen realtidsinformation för SL pga samma störning som gör att SL Realtidsinformation 4 inte fungerar, men planerade data finns fortfarande (så tjänster fortsätter alltid fungera).

Mer information finns här: https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/resrobot-v21/timetables/

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Det verkar som att tjänsten äntligen är uppe igen.
    Anders
  • Hej Bert

Angående din fråga:
    Jag tittade i helgen på resrobot och det kan nog vara ett alternativ på längre sikt. Dock innebär det en hel del arbete att anpassa till det formatet, vilket är svårt just nu.
    Anders