SL Realtidsinformation 3, svarstid

Är det korrekt att ett anrop till den nya SL Realtidsinformation 3 ska ta över 5 sekunder? Om jag tex. gör följande anrop http://api.sl.se/api2/realtimedepartures.json?k... så har jag en svarstid på över 5 sekunder.

Noterar att det för tillfället verkar vara något fel på kopplingen till systemet som levererar realtidsdata för tunnelbanan då jag i mitt API-svar även får StatusCode 5323 och följande Message "Could not retrive information for metros.".

Kan detta vara orsaken till den långa svarstiden?

Kommentarer

• Hej Eric,
    Tack för felanmälan!

Det stämmer att det var fel i kopplingen till tunnelbanesystemet. Felet är nu åtgärdat så nu borde det fungera bättre.