Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

SL Realtidsinformation 3, Could not retrive information for buses, trains or trams.

Hej jag försöker hitta data för Södertälje Centrum (SiteID 9520) via api anrop till SL Realtidsinformation 3.
Jag får felmeddelande
<StatusCode>5322</StatusCode>
<Message>
Could not retrive information for buses, trains or trams.
Mitt anrop ser ut så här:
http://api.sl.se/api2/realtimedepartures.xml?key=<Key>&siteid=9520&timewindow=30

Vad beror det på?
Hur gör jag för att komma vidare?
Med vänlig hälsning
Bengt Carlsson

Kommentarer

  • Det var driftsproblem under gårdagen, men det bör fungerar som vanligt nu.
    Om det är fortsatta problem så säg gärna till.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.