SL Realtidsinformation 3 ändrades oväntat

"ExecutionTime" och "StatusCode" försvann ur JSON data för detta API nyligen.

Varför sker ändringar i API:erna utan att ni för en dialog med utvecklarna?

Det måste finnas en process för detta! Hela den tjänst jag gjort gick oväntat ned pga dessa ändringar.

Jag funderar på att lägga ned min tjänst om det inte blir skärpning på det här området, med skärpning menar jag en plan för hur ändringar kan ske på ett säkert sätt I API:et

Det går inte att koda mot et "random moving target".