SL Realtid på infoskärm

Hej, vi har skaffat oss fina infoskärmar i vår reception och är ute efter att hitta en site där vi kan få information om hållplatsen Liljeholmen när det gäller buss och tunnelbana samt tvärbana i realtid. Man ska alltså kunna titta på skärmen och se att det går en tvärbana om 12 minuter till exempel.

Finns det någon sådan? Har förstått att det här är en app och den kan jag inte använda där.

Kommentarer

• Hej Gigi
    När du säger
    "Har förstått att det här är en app och den kan jag inte använda där. "
    vad menar du då?

Mvh Pia
    Team Trafiklab
  • jo, jag önskar få upp informationen på en intern informationstjänst till våra gäster så de kan se när nästa tunnelbana, tvärbana eller buss avgår från Liljeholmen.

Om det bara går genom en app så kan jag inte ladda appen i mitt program som matar in data till mina infoskärmar utan det måste vara en URL.

Gigi
  • Hej Gigi
    Vi tillhandahåller data som utvecklare använder sig av för att skapa appar och/eller exempellvis avgångstavlor.
    Vi har inte några färdiga URL som vi kan ge dig.

Mvh Pia

Team Trafiklab
  • hej,

kan man ansöka om API:er som ni tillhandahåller? Om jag har en API, kan jag då visa den på en intern informationsskärm?

Är intresserad av att visa avgångstider för tunnelbana och tvärbana från Liljeholmen för gäster och personal.

Mvh
    Gigi
  • Hej Gigi
    De API:er som finns på Trafiklab kräver en API-nyckel för att kunna användas.
    Hur du gör har du en bra beskrivning i länken nedan
    https://www.trafiklab.se/hur-gor-jag

Mvh Pia