Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

SL Platsuppslag ger fel svar

Hej, sedan ett par dagar sedan så returnerar SL Platsuppslag fel svar.

T.ex följande fråga efter Södertälje Syd ger som första svar "Sten Stures Väg".

http://api.sl.se/api2/typeahead.json?key=KEY&se...

Följande fråga efter Länna ger som första svar Liljeholmen, med eller utan stationsonly verkar inte spela någon roll.

http://api.sl.se/api2/typeahead.json?key=KEY&se...

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.