SL Plarsuppslag fel vid anrop

Skapar en ny tråd om detta.

Har alltså fått följande fel mot typeahead tjänsten i lite över 24h nu.

{"StatusCode":1004,"Message":"problem with request: This api is currently not available for keys with priority above 3"}

Kommentarer

• Hej Johan,
    jag har ändrat din prio. Fungerar det nu?
    /Sabina

• Yes nu är det tillbaka! Nyfiken, var inte kontot på guld redan?

Stort Tack!

• Jo, men vi har även en prio-parameter som ger möjlighet att styra åtkomst.

Av någon anledning hade din nyckel fått prio 4 istället för default-prio 3, och det har uppenbarligen gjort att något inte fungerat. Jag kollar så klart upp varför så att samma problem inte ska hända igen.

/Sabina

• Toppen tack! Bör jag skaffa två nycklar för säkerhet, eller rörde detta alla nycklar? Appen har ganska många användare och ett sådant här fel gör den tyvärr oanvändbar för dessa användare.

• Prioritetsproblemet är något som rörde alla nycklar, men vad som sågs så var det just den nyckeln som hade rörts.
    En rättning för detta har kommit ut i april.

//Daniel A