SL Hållplatser och Linjer 2

"SL Hållplatser och Linjer 2" ger bara tomt resultat, gäller både vid direktanrop till tjänsten och vid test med "Konsol". Problem med tjänsten?

http://api.sl.se/api2/LineData.xml?key=[key]&model=site
<ResponseOfPwsResult xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"><StatusCode>0</StatusCode><ExecutionTime>1</ExecutionTime></ResponseOfPwsResult>

Där [key] är en giltig nyckel, med ogiltig nyckel får man annat svar.
<Error><StatusCode>1002</StatusCode><Message>problem with request: Key is invalid</Message></Error>

Kommentarer

• Hej Jonas
    SL hållplatser och Linjer 2 verkar ha driftproblem och vi jobbar på att lösa problemet.

Med vänliga hälsningar
    Daniel

Team Trafiklab
  • Hej Jonas

Nu är det är problemet åtgärdat.

Med vänliga hälsningar
    Daniel