SL Get DPS Departures och timeWindow

Hej, timeWindow är beskrivet som ej obligatoriskt (http://www.trafiklab.se/api/sl-realtidsinfo/get...) men detta stämmer ej längre sedan någon dag tillbaka.

Kommentarer

• Hej, timeWindow ska inte vara obligatoriskt. Vi håller på att undersöka var felet ligger men har tyvärr fortfarande inget svar. Återkommer så snart det är utrett.

• TimeWindow är inte längre obligatoriskt sedan igår när buggen fixades. Det var ett misstag att den parametern var obligatorisk under en kort period och det ber vi om ursäkt för.