SL Access periodbiljett

Hej,

jag söker efter ett sätt att via API komma åt när en periodbiljett på ett SL-kort går ut. Jag hittade http://apikatalogen.se/api/mitt-sl-api där reskassan dyker upp men det datum som hamnar som expire-datum för kortet är helt fel (för mig blir det under år 2020). Var kan man hitta dokumentation för alla SLs APIer? Detta API (https://sl.se/api/ECommerse/GetShoppingCart) finns väl inte här, eller?

Mvh Theresia

Kommentarer

• Hej,
    SL har inget öppet API för biljettsystemet och det finns därför heller ingen dokumentation från SL tillgänglig.

Det API på apikatalogen.se som du refererar till är en egenbyggd wrapper runt det gränssnitt som finns på sl.se för internt bruk på sidan, även om det just nu inte är limiterat. Gränssnittet kan ändras utefter behov och utan förvarning och är helt anpassat till de behov som finns på sl.se.

Nyttjande av någon annans wrapper runt ett gränssnitt som behandlar kontouppgifter medför också risk för stöld av de kontouppgifter som man förser.