Skärgårdstrafiken Karlskrona inte med?

Om jag fattar rätt visas inga resor för Skärgårdstrafiken i Karlskrona?
T.ex https://api.resrobot.se/v2.1/departureBoard?format=json&extId=740017992 borde väl visa avgångar med färja?
Månsson

Kommentarer

• Hej!

Jag har vidarebefordrat detta till teamet som jobbar med resrobots data och återkommer när jag vet mer.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej!

Detta verkar bero på att det bara finns trafik på specifika dagar. Finns det en specifik färjelinje som du saknar?

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Nu fungerar det, från mitt håll verkar det som datan inte var med förut men att den nu är det.
    Månsson
  • Vad bra att det fungerar!

Mvh
    Sofie
    Sofie på Trafiklab
  • Tog just en titt till och tycker det ser ut som många stationer saknas för båttrafiken, t.ex Fisktorget?
    Finns de här hållplatserna med?
    https://blekingetrafiken.se/reseinformation/skargardstrafik/karlskrona-skargard/#fisktorget-stenshamn
    Månsson