Skapa projekt

Det fungerar inte att skapa ett projekt!?!
Behöver ni hjälp med tjänsten? Jag jobbar som frilansutvecklare inom webutveckling med bl.a Drupal och hjälper gärna till. 😉

mvh / Jonas (www.xtreamit.se)

Kommentarer

• Hej Jonas!
    Kan du förklara vad det är som inte fungerar?

(Jag är åter från en sjukskrivning och testade idag,
    då får inga felmeddelande.)

Tack för erbjudandet, men vi har en leverantör som sköter det till oss.

/ Lars

• Hej Lars,

Fick det att fungera till slut. Fick fel när något av fälten inte var ifyllda korrekt eller om det var tomt(tags, tror jag det var) och när jag väl hade fått felmeddelandet gick det inte att skapa projektet oavsett om jag skrev in korrekta värden. Fick tömma cachen och ladda om sidan för att börja om från början med korrekta värden och då fungerade det.

• Det finns inte ens någon meny för att skapa ett projekt. Står klicka på "skapa projekt" i menyn till höger på sidan men det finns ingen meny till höger?? :/

• Hej!

Du skapar ett nytt projekt genom att vara inloggad och gå mot adressen http://www.trafiklab.se/, där finns en knapp som heter "Skapa ett nytt projekt".

På sidan "kom igång" är texten lite missvisande och kommer ändras.

/Martin

Team Trafiklab
  • Texten är fortfarande missvisande. Med "från menyn på din profilsida" förväntar man sig en knapp/meny när man klickat på "mitt konto". Varför inte länka hela "2. Skapa ett projekt" till rätt sida?

• Hej!

Har skickat en påminnelse ang detta till den person som jobbar med sidan. Jag hoppas att det blir uppdaterat snarast.

• Hej!

Nu är detta fixat och texten är åter korrekt.