Sites och stopareas i SL Hållplatser och Linjer 2

• Hej!

Har skickat detta vidare till SL.

• Hej,
    Ansvariga för berörda system håller på att undersöka detta och återkommer när de vet mer.

/Sabina

• Hej!

Siterna som har nr 100XXXX är synonymer till andra siter så att det ska vara möjligt att söka på olika namn i reseplaneraren (när det gäller Gryts tpl var dock synonymnamnet samma som sitenamnet, hållplatsen har bytt namn till det som tidigare var synonymnamn, har tagit bort synonymen här eftersom den inte fyller någon funktion längre). Du kan jämföra med t.ex. site 8600 och 1008600 (Hyttan resp. Muskö Hyttan) som är samma plats.

De övriga siterna i listan är olika platser, t.ex. 3650 Nockeby innehåller busshållplatsen Nockeby, 9120 är Nockeby spårvagnshållplats. Om du söker i reseplaneraren på sl.se så ser man hur det ser ut, man får två alternativ om man söker på t.ex. hållplatserna Nockeby eller Krysshammarvägen.