SiteId

https://api.sl.se/api2/realtimedeparturesV4.xml?siteid=...
Vissa hållplatser har en gemensam siteid för hållplatserna på vardera sidan, andra har unika id för vardera riktningen.
Jag är intresserad av att kunna adressera en riktning för hållplatser med gemensam siteid.
Var hittar jag den informationen?
Johnny

Kommentarer

• Har forskat lite mer och tror jag har hittat ett fel i er databas för Arninge Station och bussarna 670 och 676.

Arninge Station, siteid 7981. Enl. GPS östra sidan om motorvägen -> Norrgående
    Därifrån går:
    Bussnr  Destination  StopPointNumber
    670       Vaxholm,      61071
    670       Stockholm   61068    Måste vara fel!
    676       Norrtälje      61070

Arninge Station, siteid 7982. Enl. GPS västra sidan om motorvägen -> Sydgående
    Därifrån går:
    Bussnr  Destination  StopPointNumber
    670       Vaxholm       61071  Måste vara fel!
    670       Stockholm   61068
    676       Norrtälje      61070  Måste vara fel!

... eller ?
    Johnny
  • Hej Johnny,

Vi kopplar in SL i denna konversation så att de kan återkomma med mer information.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Annorlunda uttryckt: Kan ett StopPointNumber tillhöra flera SiteId?
    Johnny
  • Hej Johnny,

Det har tyvärr inte kommit mer information från SL än. Om StopPointNumber stämmer överens med id på bussstolpar borde de dock vara unikt.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Allvarligt så tror jag inte det finns någon på SL som ens förstår frågan, än mindre kan svara på den.

Johnny