SiteId if SL API:er

Hej,

Det saknas information om SLs siteId värden i den beskrivningen som tillhandahålls av Trafiklab. Det står specifikt inget om värden är statiska eller dynamiska.

Jag kollade genom gamla inlägg och filer på Google, Github och flera andra ställen och det verkar som att siteId är rätt så statiska, dvs. ingen ändring sker för dessa.

Kan någon bekräfta det?

Laddar också upp min lista över SLs tunnelbanestationer med tillhörande siteIds. Har gjort några stickprover på dess, dock osäker om allting är korrekt.

Kommentarer

• Hej!

Dessa ID:er är statiskt. En uppdaterad lista kan hämtas ut genom "SL Hållplatser och Linjer 2", mer specifikt genom följande URL: https://api.sl.se/api2/LineData.json?model=site