site id

Finns det någon lista över site id? är ny på detta men hittar inget på er sida. Letar efter busshållplatserna Älta gård och Nyvägen

Kommentarer

• Hej,

Det finns ingen lista över dem, men du hittar de i SLs platsuppslag API: https://www.trafiklab.se/api/sl-platsuppslag .

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Jag snor tråden lite här.
    Anrop till SL Platsuppslag, som du länkade till, ger mig platsID med 4 siffror. Exempelanropen från konsolfliken på ResRobot Stolptidtabeller 2 sida har ID med 9 siffror.
    Har jag missat något här?

• Hej Karwan,

SLs API:er och ResRobot använder olika id:er. Du kan använda SL platsuppslag om du vill använda SLs API:er, eller ResRobot platsuppslag om du vill använda ResRobot. En lista med alla ResRobot hållplatser finns i GTFS Sverige 2, stops.txt.

Bert på Trafiklab
  • Tack! 😀