SEnaste uppdateringen gjorde appen sämre

Varför har ni tagit bort möjligheten att se numret på linjen som man kan resa med i Realtidsinfon? Det är ju jätte jobbigt. Jag vill ha den förra versionen av realtidsinfon tillbaka!

Annars är det en jättebra app. Bra jobbat!

Kommentarer

• Hej Robert!
    Du har skrivet i Kundo för trafiklab.se. Vi erbjuden ingen app, utan API:er där det går att hämta data, till bland annat appar. Vi har dessutom flera API:er med realtidsinformation. Vilken app menar du och vems realtidsinfo?

Då vi går på julledigt nu, hinner jag tyvärr inte svara på fler frågor innan jul.
    God jul.