Selektera GTFS endast för Göteborg i GTFS Sverige 2

Finns det något sätt att bara välja en del av datan i GTFS Sverige 2? Som att välja bara data från Västtrafik, eller avgränsa geografiskt till Göteborg? Under FAQ-fliken för GTFS Sverige 2 så finns samma fråga, men det saknas ett svar.
Visa bästa svaret

Kommentarer

• Du kan filtrera datan efter den agency id som du är intresserad av. Välj vilken agency du är intresserad av och behåll endast den information som refererar denna.
    Bästa svaret
  • Tack för svaret.

Mvh
    Daniel