Segt att hämta data

Hej,

Har nu hämtat en massa data kring "SL Stops and lines v2.0 (Hållplatser och linjer 2)" och ibland så funkar det att hämta datan relativt snabbt t.ex. 1s och ibland är API:et oerhört långsamt och kan ta flera sekunder innan min applikation får data så jag kan display bussstop till klienten. Vad beror detta på?

Utöver det så returneras en stor mängd data och jag såg i dokumentationen att man kan använda sig av GZip i headern för få datan komprimerad. Men varför funkar detta bara för XML och inte JSON?
Mackke

Kommentarer

• Hej,
    SL håller på med att se över deras gamla APIer och har redan uppdaterat två av dem samt två till som får en uppdatering imorgon. Vi vet inte när det här APIet kommer uppdateras men det förväntas inom nära framtid. En sådan uppdatering borde fixa dessa problem.

Mvh
    Sofie på Trafiklab