SAVEA - Method Not Allowed?

Om jag förstår rätt så borde nedanstående anrop få svar med produktid mm. Men inget svar kommer och med -v flagan visas bl.a HTTP/1.1 405 Method Not Allowed. POST ska väl fungera på url:en "http://barabuss.samtrafiken.savea.se/api/v1/productcat/product"?
Anrop:
curl -v -d '{"route":[ {"stopId":"7400020"}, {"stopId":"7400133"} ], "travellersPerCategory":[{"cat":"67", "tra":1} ], "temporal":{"earliestDepature":"2019-06-23T09:00:00Z", "latestArrival":"2019-06-24T21:00:00Z"}}' -H "Content-Type: application/json" -X POST http://barabuss.samtrafiken.savea.se/api/v1/productcat/product