Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

saknar resekombination i sl reseplanerare

Jag reser från Gribbylundsvägen 122 i Täby till Kista centrum dagligen. Reseplaneraren ger mig förslag på resor från hpl Furuvägen via Danderyds sjukhus, restid: knappt en timme. åker jag istället V. Löttingelund till Täby Kyrkby tpl och där byter till direktbuss Kista (685,686,687) så blir restiden 30 min. Problemet för mig är att denna resa inte kan hittas i. eseplaneraren, inte ens med Täby kyrkby tpl explicit satt som via hållplats.
En så markant skillnad i restid mellan två stora tätorter skulle jag betrakta som en bug. Är det något i applikationer som prioriterar bort denna resekombination?

Kommentarer

  • Hej Magnus!
    Eftersom detta berör SL:s befintliga reseplanerare, så är det en fråga för kundtjänst, som får reda ut om det är en bug eller felaktig data, eller om det kan bero på något annat.
    Du kan skriva till kundtjänst här:
    http://sl.se/sv/Verktyg/Kontakta-oss/Skriv-till...

    Jag har inte satt mig in i fallet, men vill du experimentera med gånghastigheter och olika koordinater kanske du kan få fram andra svar. Vet inte om dessa finns i SL:s API, men i alla fall med Resrobot:s Sök Resa. Där kan du även testa om det finns skillnader mellan super och standard, där superversionen gör anrop till SL:s system.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.