Saknar real-tidsdata i Stolptidtabeller 2

Hej,

Saknar rtDate, rtTime och rtTrack i Stolptidtabeller 2 i Västtrafik-området.

T.ex. för Krokslätts Fabriker:

https://api.resrobot.se/v2/departureBoard?maxJourneys=20&id=740025720&format=json&key=xxx

Kommentarer

• Hej Jonas,

Vi har fixat ett små problem som gjorde att inte all realtidsinformation visades.
    Det finns information på många fordon, men inte på alla. De flesta fordon som stannar vid den hållplats du länkade har realtidsinformation:

Hälsningar,
    Bert

Bert på Trafiklab
  • Tack så mycket! Nu ser jag en hel del hållplatsläge-info. Lustigt att det saknas på var och varannan avgång dock. Inget mer ni kan lösa på eran sida?

T.ex. 4an mot Mölndal kan ju aldrig ha annat än läge B. Har svårt att se att västtrafik inte ger ut rätt hållplatsläge där för alla avgångar. I Västtrafik To Go visar de hållplatsläge för alla avgångar. Det är inte så att de skickar ut "rtTrack" och någon motsvarande "track"? Ser ingen "track" i er dokumentation, men kanske något ni kan lägga till?

Mvh
    Jonas