Saknar busshållplatser (Helsingborg)

Vi använder PLAYipp som verktyg för att publicera bl.a. busstidtabeller på digitala skärmar i trapphus. Integration i PLAYipp görs mot "Trafiklab GTFS Sverige".
Vi hittar inte hållplatsen "Helsingborg Lägervägen". Är det något ni kan kolla upp eller ska frågeställningen tas med Skånetrafiken?

Helt ny på detta så jag vet inte om frågeställningen ska gå till er eller till Skånetrafiken. PLAYipp kunde inte bistå ...

Tammis

Kommentarer

• Hej Tammis,

Detta är en fråga som ska genom oss, eftersom att dessa data kommer genom en av våra API:er. Id:et för denna hållplats borde vara 740020286. Av någon anledning saknas den dock i vår senaste data, kan det vara att det inte finns några avgångar från hållplatsen denna tidtabellperiod?

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej Bert.
    Tack för svar.
    Nästa buss från Lägervägen går 17:53 så hållplatsen är "igång" 😀 Däremot verkar det vara något som händer den 5 oktober enligt infon nedan.

Om jag anger id-numret du angav får jag heller ingen träff.

Tammis
  • Hej igen,
    Finns det möjligen någon mer info att återkoppla i ärendet med tanke på mitt svar ovan?

Tack på förhand!
    Tammis
  • Hej Tammis,

Det visar sig att vi inte har fått komplett data från Skånetrafiken efter att de gjorde en uppdatering i deras tidtabell. Vi förväntar att det kommer komma en uppdatering när som helst nu. Det finns även några andra linjer som saknar data, som kommer rättas så snart som möjligt.

Bert på Trafiklab
  • Hej Bert,
    Så bra! Då ser jag fram emot en lösning inom kort 😀

Tack för återkopplingen!

Hälsningar Tammis
    Tammis
  • Nu finns trafik i Resrobot och API:et!