Saknad data vid export från Trafiklab

Hej,

Vid export av GTFS Regional för DinTur så saknas det flertalet linjer i exporten. I Sundsvall finns det stadslinjer som har singelnummer (1,2,3 etc.). Dessa kommer inte med i exporten som jag gör (se nedan för Routes). Jag har fått med dessa tidigare då jag gjort exporten på samma sätt med samma API nyckel. Har ni något känt fel kring detta eller ligger felet hos huvudmannen (DinTur)?

Erik Thorén

Kommentarer

• Hej Erik,

Detta var beroende på indata från DinTur och har lösts.