rtTime & uppdaterade tider i Stops?

Tåget från Malmö till Hyllie var försenat, i svaret från departureBoard finns rtTime med den uppdaterade tiden, men Stops arrayen visar bara uppdaterade tiden i rtDepTime på första stationen, de andra stationerna visar bara schemalagda tiden.
Tittar man på trafikverket var alla stationer uppdaterade.

https://www.trafikverket.se/trafikinformation/tag/?Train=1471

https://api.resrobot.se/v2.1/departureBoard?date=2022-07-15&time=15%3A26%3A13&format=json&accessId=xx&passlist=1&duration=10&id=740000003&direction=740001586

Ska tiderna i Stops arrayen också vara uppdaterade?

Sen verkar det inte som tiderna i arrivalBoard uppdaterades alls för samma tåg, vilket väl är lite märkligt?

https://api.resrobot.se/v2.1/arrivalBoard?date=2022-07-15&time=15%3A26%3A13&format=json&accessId=xx&passlist=1&duration=10&id=740001586

Al

Kommentarer

• Hej,

På grund av en tekniskt begränsning angående hur realtidsdata i ResRobot hämtas kan stops arrayen inte visa förseningar för andra hållplatsen än hållplatsen som man har letat upp. Detta är något som bör lösas i framtiden, men än så länge kan vi tyvärr inte fixa detta.