RSS / feed in till WordPress

Jag vill kunna publicera XML-flödet för en viss busshållplats på en WordPress-sida.

Tyvärr går det inte med den XML-feed som jag får ut.
Har även testat olika verktyg för att få XML till RSS men ingen fungerar...

Förslag på lösning?

Kommentarer

• Hej Magnus.

Vilket XML-flöde vill du publicera på en WordPress-sida?

Med vänliga hälsningar
    Daniel

Team Trafiklab
  • Det är Resrobot departureBoard:

https://api.resrobot.se/v2/departureBoard?key=K...

• Hej igen.

I dagsläget presenteras API:er med vår egen xml struktur som inte är kompatibel med RSS strukturen. Så du kommer behöva göra ett program/sida som mappar om xml struktur i resrobot api till RSS strukturen.

När det är klart kan du använda dig utav en RSS reader i wordpress för att presentera resultatet.

Hoppas det här hjälper dig i din framtida utveckling. Om det är något som är oklart är det bara att fråga.

Med vänliga hälsningar
    Daniel

Team Trafiklab
  • Hej,

Är nyfiken på hur det gick här då jag själv står inför precis samma problem. Skrev du något sådant program Magnus? Är själv ingen programmerare men hade verkligen uppskattat om någon har haft ett liknande problem och löst det (och vill dela med sig av denna lösning :)).

Mvh
    Johan

• Hej Johan.
    Tyvärr är jag inte heller programmerare så jag fortsatte inte gräva eftersom det är en helt egen struktur.

• Hej Magnus,

Efter att ha konverterat till JSON istället för XML så fick jag hjälp av en otroligt duktig lokal utvecklare här i Halmstad. Kontakta gärna honom via hans sajt: http://appstinens.com/

Mvh,
    Johan

• Tack för tipset Johan.
    Tyvärr endast en sak jag tänkte göra privat till en liten monitor i hallen hemma så inga pengar att lägga ut.