Returnerar ResRobot API/SDK alltid lokal tid, dvs CET och inte UTC

Hej,

Vi använder ResRobot PHP SDK och OpenAPI ResRobot APIs v2.1 för att hämta data från GET /departureBoard endpunkten. För närvarande skickar vi tidstämplar i UTC genom er ”date” och ”time” query-parametrar för att få tillgång till informationen. Tyvärr verkar vi får fel intervall, eftersom avgångstiden rapporteras som 1 timme före (Sverige använder nu CET) våra UTC tidstämplar.

Min fråga är. Hur kan vi få data från GET /departureBoard endpunkten i UTC och returneras ni alltid tidstämplar i CET när det är vintertid och EET när det är sommartid?

Ert svar skulle hjälpa oss jättemycket då vi visar fel avgångstid.

MvH/
Dutsadi från Picler.

https://www.trafiklab.se/sv/api/trafiklab-apis/resrobot-v21/api-spec/#/Timetables/getDepartureBoard

Dutsadi

Kommentarer

• Hej Dutsadi,
    Jag måste kolla med mina kollegor som är tillbaka först nästa vecka men det bör alltid vara lokala tider som returneras från Resrobot. Och som du säger så är det alltså CET här i Sverige som är UTC+1. Vi byter inte tidsstandard på sommaren men däremot har vi ju sommartid vilket gör att CET under sommaren blir UTC+2.

Hoppas detta hjälpte något och annars återkommer jag nästa vecka!

Mvh
    Sofie på Trafiklab
  • Tack!

Jag för vidare informationen till våra utvecklare.

Mvh/
    Dutsadi
    Dutsadi