ResRobots stolptidstabeller i SJs App

Hej,

Vi vill gärna börja använda ResRobots API för att hämta lokaltrafik vid tågets destinationsort. Eftersom detta kan innebära en ganska stor last för ResRobot, vill jag kolla med er att det är ok att vi nyttjar API:t och se att vi är överens. Jag kan återkomma med lite förväntad last i siffror. Vi har en ganska aggressiv releaseplan och tänker släppa detta mot kund redan 11/4.

Mvh Jens

Kommentarer

• Hej Jens,
    Du har fått svar på e-mail.

Mvh Dick