Resrobots reseplanerare ger förslag som passerat

När jag gör följande sökning:
https://api.resrobot.se/trip?originId=7400001&destId=7426947&key=[nyckel]&date=2015-10-04&time=22:41&format=json
så får jag som första förslag en resa som påbörjas klockan 21:10 samma dag (dvs. en och en halv timme tidigare än jag bad om). Vad beror detta på? Det verkar lösa problemet att skicka med numB=0, men jag förstår inte riktigt syftet med searchForArrival när numB inte är 0 per default.

Kommentarer

• Hej!

Vi gjorde en korrigering kring detta. Har du fortfarande detta problem?