ResRobot Timetables

Hej,

Jag försöker hämta busstider med ResRobot Timetables API, men en specifik hållplats ger bara avgångstider i en riktning. Hållplatsen det gäller är id=740017314.

Hållplatsen var avstängd i en riktning för vägarbete för någon vecka sedan, men är nu igång igen. Dock får jag bara svar som att den fortfarande är avstängd.

Enligt reseplaneraren på skanetrafiken.se så är den tillgänglig.

Har ni någon tanke på vad problemet kan vara?

Tacksam för svar,

/Peter
Peter

Kommentarer

• Hej Peter,

Det beror nog på ett fel i den underliggande data. Jag notifierar teamet som uppdaterar dessa data så att de kan dubbelkolla med Skånetrafiken.

Hälsningar,
    Bert

Bert på Trafiklab
  • Hej Bert,

Tack för snabbt svar.

Jag avvaktar till ni får svar. Jag får använda en annan hållplats tills dess.

Vänliga hälsningar
    /Peter
    Peter
  • Hej Peter,

Från och med den 12e december kommer trafik i båda riktningar dyka upp i ResRobot igen. Det kan även vara tidigare, men där har du iaf en datum där det kommer fungera igen.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej Bert,

Jag testar anrop mot slutet av dagen så ser jag när det har slagit över.
    Stort tack och önskar trevlig helg!

/Peter
    Peter