Resrobot sweden.zip länk tillåter inte nerladdning

Vi försöker hämta hem sweden.zip med url "https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip?key=<KEY>" men vi får hela tiden access denied.
Fast vi kan t.ex., söka trips med samma nyckel utan att få problem med authentisering.

Kommentarer

• Hej Ermin

Man måste ha en separat nyckel för de olika api:erna. Den nyckeln ni använder fungerar bara för att söka resor med.

För att lägga till en ny nyckel till ett befintligt projekt så måste man gå till projektsidan på trafiklab.
    www.trafiklab.se/projekt/ {projektets namn}
    Där trycker man på redigera och då kan ni lägga till flera api:er till ert projekt.

Med vänliga hälsningar
    Daniel