ResRobot svarstider

Hej hej!

ResRobot slår ju på resor i en stor mängd data och det kan såklart ta ganska lång tid att hitta resvägar då. Jag undrar om ni vet ungefär hur lång tid den långsammaste sökningen kan bli?

Följande tar t.ex. just nu 12 sekunder:

https://api.resrobot.se/v2/trip?key=<API_KEY>&originCoordLong=18.0386632&originCoordLat=59.3465377&destId=740000190&time=15:13&date=2016-09-13&searchForArrival=0&format=json

Anledningen till frågan är att vi vill sätta ett bra timeout-värde då vi gör anropen. 10 sekunder hade vi förut men det räcker ju inte såklart..

Mvh Joel

Kommentarer

• Hej Joel

Du kan testa att höja timout-värdet lite, mitt förslag är 30 sekunder. Jag har tagit det vidare med vår underleverantör för att få veta vilket timeout-värde de har.

Med vänliga hälsningar
    Daniel