ResRobot - Stolptidtabeller 2 (v2) fungerar inte längre

Hej!

Varför har /v2/departureBoard slutat fungera?! Jag får 404 nu...
Omid Manikhi

Kommentarer

• Hej Omid,

ResRobot 2.0 har stängts ner och ersätts med ResRobot 2.1. Det behövs bara 1 API-nyckel, och alla förändringar finns dokumenterad här: https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/resrobot-v21/

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej Bert,

Tusen tack för förklaringen. Jag har nu anpassad våran app till den nya versionen. API-ändringar är underbara och visar att platformen växer och förbättras men den gamla versionen brukade fortfarande fungera utan ändring annars finns det ingen poäng med versionsökningar.

Omid Manikhi